Samsung, İddialı Olduğu Yeni Akıllı Telefonu Galaxy A22'yi Duyurdu

Samsung, orta segmentte çok iyi satış rakamlarına ulaşacağına inandığı yeni akıllı telefonu Galaxy A22'yi tanıttı. Cihaza dair tüm detayları makalemizde bulabilirsiniz.

Samsung, İddialı Olduğu Yeni Akıllı Telefonu Galaxy A22'yi Duyurdu

Samsung, İddialı Olduğu Yeni Akıllı Telefonu Galaxy A22'yi Duyurdu
Güney Kore menşeili teknoloji firması Samsung, Hindistan'da gerçekleştirdiği bir etkinlikle Galaxy A22 adını verdiği orta segment akıllı telefonunu duyurdu. Cihaz sağladığı teknik özelliklerle, fiyatının karşılığını rahatça vereceğe benziyor.

Samsung Galaxy A22'nin Teknik Özellikleri
Galaxy A22
, 6,4 inçlik Full HD+ AMOLED ekranla tanıtılan bir cihaz. Gücünü MediaTek Helio G80 işlemcisinden alan telefon, 6 GB gibi güçlü bir RAM kapasitesinin yanı sıra, 128 GB dahili depolama alanına sahip.

Galaxy A22, ön paneline göz atıldığında 13 MP çözünürlük sunan bir kamera ile donatılmış durumda. Arka panelde ise tüketiciyi 48 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP çözünürlük sunan dörtlü kamera kurulumu karşılıyor. 5.000 mAh kapasiteli bataryasına ek olarak 15 watt hızlı şarj desteği bulunan Galaxy A22, kutusundan Android 11 işletim sistemiyle çıkmaya hazırlanıyor.

Samsung Galaxy A22'nin Fiyatı
Cihaz hali hazırda Hindistan'da satışa sunulmuş durumda. Türkiye pazarında da yer alacak olan Galaxy A22 sahibi olmak için ödeyeceğiniz miktar ise 250 dolar olarak açıklandı.