Redmi K20 Pro Exclusive Edition Tanıtıldı; İşte Fiyatı ve Özellikleri

Redmi'nin Snapdragon 855 Plus işlemcisiyle güncellediği yeni akıllı telefonu Redmi K20 Pro Exclusive Edition tanıtıldı. Cihazın bazı teknik özellikleri, fiyatı ve diğer detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Redmi K20 Pro Exclusive Edition Tanıtıldı; İşte Fiyatı ve Özellikleri

Redmi K20 Pro Exclusive Edition Tanıtıldı; İşte Fiyatı ve Özellikleri


Güçlü teknoloji şirketlerinden biri olan Redmi, 2019'un başında Redmi K20 Pro adlı telefonunu tanıtmıştı. Bu telefon ülkemizde satışa sunulan adıyla Xiaomi Mi 9T Pro'ydu. Ancak Qualcomm'un Temmuz 2019'da Snapdragon 855 Plus işlemcisini tanıtmasının ardından Redmi yeni bir atak yaptı ve bu işlemci ile güncellediği Redmi K20 Pro Exclusive Edition adlı yeni telefonunu tanıttı.

Redmi K20 Pro Exclusive Edition Teknik Özellikleri


Beklendiği üzere Redmi K20 Pro Exclusive Edition, gücünü 2.96 GHz Snapdragon 855 Plus işlemcisinden alıyor. Cihaz 12GB RAM ve 512GB dahili depolama alanı ile raflarda yerini almaya hazırlanıyor.

Cihaz için uygun görülen ana kamera 48MP çözünürlüğünde ve f/1.75 diyafram aralığı sunuyor. 8MP çözünürlüğünde telefoto işlevi gören ikincil bir kamera ve 13MP çözünürlük sağlayan ultra geniş açılı üçüncü bir kamera da ana kameraya eşlik ediyor. Cihazın ön panelinde ise 20MP çözünürlük sunan bir özçekim kamerası yer alıyor. Oldukça gelişmiş bir ses deneyimine sahip olan Redmi K20 Pro Exclusive Edition, Hi-Fi ses özelliğine sahip bir telefon. 4000 mAh kapasiteli bir batarya ve 27W hızlı şarj desteği özelliğine sahip olan telefon, kutusundan Android 9.1 Pie işletim sistemiyle çıkıyor.

Redmi K20 Pro Exclusive Edition'un Fiyatı
Redmi K20 Pro Exclusive Edition, serinin başlangıç modeli olarak satışa çıkıyor. 8GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı sunan bu modelin satış fiyatı ise; yaklaşık olarak 380 dolar civarında olacak.