PTT en az 1.250 lira verecek! PTT'den kredi desteği nasıl alınır?

Nakit ihtiyacı duyan tüm vatandaşlar için müjde geldi. Banka banka dolaşmak zorunda kalan vatandaşlar, kimlik kartıyla birlikte PTT'lere müracaat ederek anında ihtiyaç kredisi çekebilecekler. İşte en az 1.250 lira destek almanız için yapmanız gerekenler!

PTT en az 1.250 lira verecek! PTT'den kredi desteği nasıl alınır?

Son dönemlerde artan fiyatlar karşısında vatandaş geçinme derdi çekmeye başladı. Vatandaşlar da bu sebeple ihtiyaç kredisi almaya çalışıyor. Acil paraya ihtiyaç duyanlar için güzel bir gelişme yaşandı. Kimlik ile PTT'lere müracaat edenler çok kolay bir şekilde ihtiyaç kredisi alabilecekler.

Takvim'in haberine göre, 18 yaşından büyük ve 80 yaşından küçük olan tüm vatandaşlar, kimlikleriyle birlikte herhangi bir PTT'ye müracaat ederek istedikleri miktarda ihtiyaç kredisinin sahibi olacak. Bu kredi için hiçbir kefil de talep edilmiyor.

İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Yapmanız gereken şeyler çok basit. Kimlik kartınızı yanınıza alın ve bir PTT şubesine başvurun. Yaşınıza göre bir ödeme planı hazırlanacak ve onay formu dolduracaksınız. Ardından size de uygun olan bir taksitlendirmeyle birlikte aylık olarak küçük miktarlarda ödemeyle kredinizi geri iade edebileceksiniz. Ancak burada aranan yaş şartından başka ek olarak sicilinizin temiz olması gerekiyor.

EN FAZLA NE KADAR PARA ÇEKİLEBİLİR?

En az 1250 lira nakit destek çekilirken, en fazla 30 bin lira kredi alınabilir. PTT'nin yaptığı açıklamada, "Nakit ihtiyaçlarınız için, %2,59'dan başlayan faizlerle 36 ay vade ve 30 bin TL'ye kadar size en yakın PTT iş yerlerine giderek bilgi ve belgelerinizi iletip kredi başvurusunda bulunabilirsiniz" denildi.