Oppo'nun Yeni Üyesi A94 Tanıtıldı! İşte Fiyatı ve Özellikleri

Cep Telefonu almak isteyenler dikkat! Oppo A serisinin yeni üyeleri hızlı bir şekilde tanıtılmaya devam ediyor. Ekim ayında tanıtılan Oppo A93'ten sonra, şimdi de Oppo A94 modeli karşımızda.

Oppo'nun Yeni Üyesi A94 Tanıtıldı! İşte Fiyatı ve Özellikleri

. Cihazın donanımsal özellikleri ve fiyatı pekte değişmemiş gibi görünüyor.

Oppo A94 Tüketiciye Neler Sunuyor?
Oppo A94
 MediaTek Helio P95 işlemcisi ile güçlendirilmiş bir telefon. Cihaz, 6,43 inçlik Full HD+ çözünürlüğe sahip AMOLED ekranla hizmet veriyor. Ekranın 1080 x 2040 piksel çözünürlüğe sahip olduğunu da belirtmekte fayda var.

Ekranın ön panelinde 32 MP çözünürlük sunan bir selfie kamerası yer alıyor.

Ancak arka panele göz atıldığında dörtlü bir kamera kurulumu görmek mümkün. Buna göre; 48 MP çözünürlükte bir ana kameraya, ultra geniş açı özelliğine sahip 8 MP çözünürlük sunan ikincil bir kamera ve 2 MP makro kamera ile 2 MP derinlik algılayıcı sensörünün eşlik ettiğini görüyoruz.

 Oppo A94 bellek kısmında da ideal özelliklere sahip. 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip olan cihazın belleği microSD kart desteği ile artırılabiliyor.

Oppo A94, 4.310 mAh kapasiteli ve 30W hızlı şarj desteğine sahip bir batarya ile geliyor. Cihaz kutusundan ColorOS 11.1 arayüzüne sahip Android 11 işletim sistemiyle çıkıyor.

Oppo A94'ün Fiyatı Ne Olacak?
İlk olarak Birleşik Arap Emirliklerindeki e-ticaret sitelerinde fiyatıyla bizi karşılayan telefonun 299 dolar gibi uygun bir fiyat aralığından satılacağını belirtmekte fayda var.