Nakit İhtiyacı Olanlara Hemen Müjde! Anında 5 Bin Türk Lirası Alabilirsiniz

Nakit ihtiyacı olanları ilgilendiriyor. Genelde nakit ihtiyacı olanların denediği ilk yöntemdir. 5 Bin Türk lirası dahi alabilenler var. Peki Ama Nasıl?

Nakit İhtiyacı Olanlara Hemen Müjde! Anında 5 Bin Türk Lirası Alabilirsiniz

Nakit Avans çekenlerin sayısı artıyor. Ancak son zamanlarda nakit avansa kapalı kartlardan nasıl para çekilir sorusu araştırılıyor. Sizler için cevabını araştırdık..

Kredi kartları müşteri limitleri doğrultusunda yasal bir düzenleme ile sınıflandırılmaktadır. Bu düzenleme kişinin geliri göz önünde bulundurularak uygulanan limit miktarı belirlenir.

Bazı müşterilerin limitleri ve nakit çekim limitleri söz konusu olabilirken bazı müşterilerin nakit çekim limitleri olmayabilir. Bunun asıl neden risk izleme ekibini müşteri üzerinde uyguladığı risk analizi ile belirlenmesidir.

Örneğin kredi kartı limitiniz 3000 bin Türk lirası olsa da nakit çekime kapalı olabilir ya da kısıtlı bir miktarda nakit çekime olanak sağlıyor olabilir.

Böyle durumlarda bankanıza ait müşteri hizmetlerini arayarak nakit çekimine kapalı olan limitinizin açılmasını ya da arttırılmasını talep edebilirsiniz. Çoğunlukla red cevabı alınsa da zaman zaman işlem onaylanabilmektedir.

Karttan nasıl nakit çekebilirsiniz?

Bu işlem için banka izin vermiyorsa en bilindik yöntemlerden biri kuyumculardan altın alarak arada küçük bir zarar ile alışveriş limitinizi nakit paraya çevirebilirsiniz. Alacağınız altını tek çekim olanağı ile almanız gerekmektedir. Zira altında taksitlendirme işlemi sınırlandırılmıştır. Bu nedenle çekeceğiniz miktar tek çekim olarak hesabınıza yansıyacak maksimum 10 Türk lirası kayıp ile kartınızdaki alışveriş limiti nakit limite çevrilecektir. Bu işlem yasal olarak bir suç olmamakla birlikte en sık kullanılan kredi kartı nakit çekim işlemleri arasında yer almaktadır. Ayrıca banka politikası doğrultusunda düzenli olarak ödediğiniz kredi kartı ödemeleriniz sonucunda nakit çekim limitiniz arttırılabilir ya da komple açılabilir.

Üstelik Bu kampanyalar bir çok bankada bulunurken ne teminat ne de kefil talep edilmiyor.. Tek yapmanız gereken eğer bir kredi kartınız varsa ilgili bankanızın özellikleri doğrultusunda  nakit ihtiyacınızı karşılamak. Bugüne kadar yüzbinlerce vatandaşın nakit avans çektiği tahmin ediliyor..