Motorola'nın Askeri Dayanıklılığa Sahip Olan Telefonu Motorola Defy Duyuruldu!

Motorola'dan spor şık tasarımı ile dikkatleri üzerine çekecek ve askeri dayanıklılığı ile teknik özellikleri sayesinde beğeni kazanacak olan Motorola Defy adlı telefon duyuruldu.

Motorola'nın Askeri Dayanıklılığa Sahip Olan Telefonu Motorola Defy Duyuruldu!

Akıllı telefon pazarında ürün kartelasını genişletmeyi amaçlayan Motorola, Motorola Defy adı verilen ve askeri bir sertifikaya sahip olan yeni akıllı telefonunu duyurdu. Teknik özelliklerine bakıldığında Moto G9 ile benzeşen cihaz, dayanıklılık özellikleriyle de tüketicinin gönlünü kazanmak istiyor gibi görünüyor.

Motorola Defy'nin Teknik Özellikleri Neler?


Corning Gorilla Glass Victus koruması sunan 6,5 içn büyüklüğünde HD+ bir ekrana sahip olan Motorola Defy, gücünü Qualcomm Snapdragon 662 işlemcisindsen alıyor. 64 GB boyutunda bir dahili depolama alanının yanı sıra, 4 GB kapasiteli bir RAM ile donatılan telefon, 5.000 mAh kapasiteli güçlü bir batarya ve 20 W hızlı şarj desteği özelliğiyle raflara çıkmaya hazırlanıyor. Cihazın arka panelindeki kamera kurulumunun hemen alt kısmında bir Motorola logosu yer alıyor. Bu logo parmak izi okuyucu sensörü özelliğini sağlıyor.

Motorola Defy, ön paneline bakıldığında 8 MP çözünürlüklü bir kamerayla donatılmış. Arka panelde ise tüketiciyi üçlü bir kamera kurulumu karşılıyor. 48 MP + 2 MP + 2 MP çözünürlük sunan arka kameraların yanı sıra, cihazın kutusundan Android 10 işletim sistemiyle çıkacağını belirtmekte fayda var.

Motorola Defy'nin Renk Seçenekleri ve Fiyatı Ne Olacak?


Dayanıklı duruşunun yanı sıra Moto G9 ile aynı teknik donanımla hizmet verecek olan Motorola Defy, yeşil ve siyah renk tonlarıyla satışa sunulacak. Cihaza sahip olmak isteyen tüketicilerin ödeyeceği miktar ise 290 dolar olarak belirlenmiş durumda.