Motorola, Moto G20 Adlı Telefonunu Duyurdu! İşte Özellikleri ve Fiyatı

Motorola'nın günlük kullanım için tasarladığı, ancak özelliklerine rağmen uygun fiyatıyla dikkat çekeceği düşünülen yeni cihazı Moto G20 duyuruldu. Cihazın fiyatı ve teknik özelliklerine makalemizden ulaşabilirsiniz.

Motorola, Moto G20 Adlı Telefonunu Duyurdu! İşte Özellikleri ve Fiyatı

Motorola, Moto G20 Adlı Telefonunu Duyurdu! İşte Özellikleri ve Fiyatı
Motorola'nın Avrupa telefon pazarına girmek için tasarladığı, giriş seviyesinde görülen yeni telefonu Moto G20 duyuruldu.

Özellikleri sıradan ve günlük kullanım için olsa da, bunun karşılığında cebinizden çıkacak para gayet uygun olacak gibi görünüyor.

Karşınızıda Motorola Moto G20 ve Teknik Özellikleri


Moto G20, 6,5 inç IPS LCD HD+ ekran ve 90 Hz ekran tazeleme oranına sahip bir telefon. Gücünü Unisoc T700 işlemcisinden alan telefon 4 GB RAM kapasitesi ve 64 GB dahili depolama belleğine ek olarak 1 TB'ye kadar artırılabilen microSD imkanını da bünyesinde bulunduruyor.

Moto G20 adlı yeni cihaz 13 MP çözünürlük sunan bir ön kamerayla geliyor. Arka panelde ise 48 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP çözünürlükte dörtlü kamera kurulumu tüketiciyi karşılıyor. 5.000 mAh gibi güçlü bir batarya kapasitesine sahip olan Moto G20, kutusundan Android 11 işletim sistemiyle çıkacak.

Moto G20'nin Fiyatı Ne Olacak?
İki ayrı renk seçeneğiyle tüketiciyi karşılayacak olan Moto G20, 149 euro gibi makul bir fiyatla sahibini bulacak.