Hyundai Kona Electric Elektrikli Araba Tanıtıldı - Hyundai Kona özellikleri neler?

Hyundai Kona Electric modelinin tanıtımı uzun zamandır bekleniyordu. Yeni tasarımı ile göz dolduran ve ABD pazarına sunulmak üzere üretilen bu elektrikli araç, sportif bir SUV arazi aracıdır.

Hyundai Kona Electric Elektrikli Araba Tanıtıldı - Hyundai Kona özellikleri neler?

201 HP beygir gücü üreten 150 kW senkron elektrikli motoru, ön tekerleklere dengeli olarak dağıtılan tork kuvveti, 3. seviye hızlı şarj teknolojisi, 258 mil menzili ile göz dolduran Hyundai Kona Electric sadece 47 dakikada pilin yüzde seksenini dolduruyor.

 

Hyundai Kona Electric Teknik Özellikleri

 

Araç öncelikle uzaktan kontrol edilebiliyor. Hatta uzaktan izlenebiliyor. İnterneti kullanarak gerçek zamanlı dataya ulaşma hızı yüksek. Evde şarj için esnek bir teknoloji kullanan şirket, kullanıcılara aracın tüm konforundan istifade etme olanağı sunmak için, basit kullanıcı deneyimi üzerinde çalışmış. Aracı evde şarj ederken siz başka bir yerde şarj durumunu kontrol edebilir, şarjı durdurabilir ya da hızlandırabilirsiniz.

 

 ABD pazarı için özel olarak dizayn edilen bu araç, şirketin tasarım sınırlarını zorladığı bir ürün olarak geliyor. Son derece şık ve aerodinamik tasarımı, araca geleceğin aracı havasını veriyor. Jant tasarımı da farklı olan bu aracın, far ve lamba tasarımı özel,  hava akışını en iyi şekilde optimize eden üstün bir tasarımı var. İç mekanda sürücünün görüş kabiliyetini arttırmak için üstün görüş sağlayan 25 kamera ile donatılmış. Alt konsolda kablosuz şarj ünitesi bulunuyor. Yeni farları, bakana ben farklıyım diyor. 37.400 dolar fiyatla satışa çıkan araç, ABD pazarı için çok uygun. Menzili 258 mil olan Hyundai Kona Electric keskin yol tutuşu ile keyifli ve güvenli bir sürüş deneyimi sunuyor. İç tasarımında rahatlık ve sessizlik ön planda. Isıtmalı ön koltukları, 17 inç özel jantları, 7 inç ekranı, LED gündüz farları ile ve standartların üstünde güvenlik sistemleri ile elektrikli araba alıcılarını cezbedecek bir elektrikli arabadır.