Emekliye 2022'de ne kadar promosyon verilecek?

Bankalar emeklilere ne kadar promosyon verecek belli olurken, Bankalar 2022 Emekli Promosyonlarını Açıkladı

Emekliye 2022'de ne kadar promosyon verilecek?

Milyonlarca emekli bayram ikramiyelerinin ne kadar olacağını merak ederken, bir yandan da bankaların ödeyeceği promosyonları merak ediyor.

TV100'ün derlemesine göre; Bankaların emeklilere ödeyecekleri promosyon belli oldu. Kamu bankaları ve özel bankalar promosyon tutarlarını belirlerken en çok ödemeyi yapan banka da açıklanan listede belli oldu.

İşte Milyonlarca emeklinin büyük bir merakla beklediği promosyon tutarlarına ilişkin bilgiler.

Kamu bankaları; Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank, 2 bin 500 lira üzerinde emekli maaşı alanlara 750 lira tutarında promosyon ödemesi yapıyor.

İşbankası ise 2 bin 500 lira ve üzerinde maaşlar için promosyon tutarını 2.000 lira olarak belirledi.

Yapı Kredi
Banka tarafından bir aylık net gelir 2 bin 500 liranın üzerindeyse 2 bin 500 lira nakit promosyon ödeniyor.

TEB Bankası

Emekli maaşını 36 ay zamanınca TEB’den almayı taahhüt eden ve taahhüt zamanı en az iki adet otomatik fatura ödeme talimatı bulunduranlara 2 bin 750 liraya varan nakit promosyon imkânı sunuyor.

Denizbank

Maaşı 2.500 lira ve üstündekilere 1.000 lira promosyon veriyor. Bir otomatik ödeme talimatına ek 750 lira promosyon ödeme imkanı sunuyor.

Finansbank

Maaşını taşıyana ayda iki kere başka banka ATM’lerinden bedava para çekme, internet bankacılığından bedava EFT/TL havale gibi faydalar sağlıyor. Maaşı 2 bin 500 lira ve üzeri olanlara 2 bin 200 liraya kadar promosyon ödemesi yapılıyor.