Emekli Maaşı Alan Herkesi İlgilendiriyor! Bin 600 TL'ye yükseldi

Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB ve diğer bankalardan emeklileri sevindiren müjde! Emeklilik maaşı olan herkesi ilgilendiriyor..

Emekli Maaşı Alan Herkesi İlgilendiriyor! Bin 600 TL'ye yükseldi

Hükümet tarafından yapılan düzenleme kapsamında bilindiği emekliler bankalardan komisyon almaktadır. Bu komisyonun ne kadar olacağı merak ediliyordu.

Maaşlara zam gelmiş ancak alınacak komisyonla ilgili herhangi bir düzenleme olup olmayacağı merak edilmekteydi.

Gelen Son dakika gelişmesine göre sevindiren bu haber Emekli, dul ve yetim milyonlarca kişiyi kapsamakta. Merakla beklenen Zam geldi. Bu kapsamda Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB ve diğer bankalar emeklilere ödenen komisyon için harekete geçti.

Emekli vatandaşlara yapılacak olan Ödeme miktarları bu kapsamda arttırıldı. Ve Bankaların emeklilere verdiği promosyon tutarında yarış iyice bankalar arasında kızıştı. Her banka kendi komisyonunu belirliyor. Öte yandan Yeni emekli olanlar, ve 3 yıllık taahhüt süresi dolanlar maaşa göre en az 500, 625, 750 lira almakta. Gazete Vatan'da yer alan habere göre  : Maaşlara göre bu tutar bin 600 liraya kadar yükselecek..

Eğer sizlerin de 3 yıl sözleşmeniz dolduysa ilgi bankalarla iletişime geçebilir ve komisyon tutarının yükseltilmesini talep edebilirsiniz..