Ek gelir önerisi Boks Vuruş Makineleri ile Para Kazanmak

Bu yazımızda sizler için evde olmasa da kolay yoldan para kazanmaya yönelik güzel bir örnek vereceğiz.

Ek gelir önerisi Boks Vuruş Makineleri ile Para Kazanmak

 Sokaklarda gördüğümüz boks vuruş makinelerinden bir adet edinerek siz de çok iyi paralar kazanabilirsiniz. Her zaman masa başında belirli bir maaşla çalışmak istemeyen, kendi işini yapmak isteyen, yeni fikirlere açık olan binlerce insan bulunuyor. Aslında kendi işinizi kendiniz kurabilirsiniz. Bunun için sadece nerede ne yapılacağını bilmeniz, neyin nerede gideceğini tahmin etmeniz, talebe göre arz oluşturmanız önemlidir. Tüm bunları birleştirirseniz para zaten sizi bulacaktır. Boks makinesi ile para kazanmanın detaylarına inecek olursak;

Öncelikle boks makinesinin fiyatlarını inceleyelim. Öncelikle bir boks makinesinin fiyatı 3000 TL ile 5000 TL arasında değişiyor. Eğer boks makinesini sıfır almayı düşünüyorsanız da bu rakam 7000 TL’ye kadar çıkabilmektedir. Bu sermayeniz olmasa bile banka kredileriyle çok rahat karşılayabilirsiniz.

Bir boks makinesi bana ne kadar kazandırabilir?

Boks makineleri genellikle 1 TL ile çalışır ve kullanıcısına 3 vuruş hakkı tanır. Örneğin İstanbul Beşiktaş sahilde bulunan boks makinelerine her gün yaklaşık 100 – 150 kişi 1 TL atıyor. Bu rakam hafta sonları 200’e kadar çıkabilmektedir. Bunu aya vurursak ayda ortalama 5000 kişi para atıyor demektir ki bu da 5000 TL yapar. Para kazanmanız kısacası tamamen konumunuza göre değişkenlik gösterecektir. Fakat sermayeyi bir kere yatırıp ömür boyu para kazanabileceksiniz.