E-Devlet Üzerinden Başvuran Emeklilere Vakıfbank 500 TL verecek

Emeklileri ilgilendiren bir duyuru yapıldı E-Devlet üzerinden başvuru yapan emekliye 500 Türk lirası yatırılacak!

E-Devlet Üzerinden Başvuran Emeklilere Vakıfbank 500 TL verecek

Bayram ikramiyesinden sonra emeklileri sevindiren bir müjde daha geldi. 

Egehaber'de yer alan habere göre: Türkiye’de emekliler için çeşitli destek ödemeleri yapılıyor. Ve Kurban Bayramı nedeniyle emeklilere geçtiğimiz günlerde 1100 TL ikramiye ödemesi yapılmıştı. Buna ek olarak Kamu ve özel bankalar ise emekli maaşını kendi şubelerine taşıyan emeklilere para ödemesi yapıyor. Emeklilere sağlanan bu destek ödemesiyle ilgili Bu kapsamda açıklamada bulunan Vakıfbank e-Devlet üzerinden maaşını taşıyan emekliye en az 500 TL ödeme yapacağını duyurdu

Konuyla ilgili olarak Vakıfbank emekliler için promosyon fırsatı hakkında yazılı açıklama yaptı. Dev Kamu bankası emekli maaşını, VakıfBank aracılığıyla almayanlar maaşlarını VakıfBank’a taşımaları ve 3 yıl süre ile emekli maaşını VakıfBank’tan almayı taahhüt etmeleri halinde en az 500 TL ödeme yapacağını ilan etti. 


 
Peki Kim ne kadar alacak?


Konuyla ilgili olarak Vakıfbank'tan Yapılan açıklamaya göre, emekli maaşı tutarı 1.500.-TL’ye (1.500.-TL hariç) kadar olanlara 3 yıl için toplam 500.- TL, 1.500 – 2.500.-TL (2.500.-TL hariç) arasında olanlara 3 yıl için toplam 625.- TL, 2.500.-TL ve üzeri olanlara 3 yıl için toplam 750.- TL ödeme yapılacağı belirtildi. 

Banka tarafınsan sağlanan bu Promosyon ödemesi için en yakın VakıfBank Şubesine müracaat edilebilir veya VakıfBank yurtiçi Atm cihazları ve VakıfBank Mobil Bankacılık uygulaması aracılığıyla  da yapılabilir.

Kaynak: Ege Haber