Çift Açılır Kameraya Sahip Vivo V17 Pro Tanıtıldı; İşte Özellikleri ve Fiyatı

Vivo'nun çift açılır kamera mekanizması ile sükse yapacak gibi görünen cep telefonu Vivo V17 Pro tanıtıldı. Cihazın teknik özellikleri de göz dolduracak nitelikte. Detaylar teknoloji haberimizde yer alıyor.

Çift Açılır Kameraya Sahip Vivo V17 Pro Tanıtıldı; İşte Özellikleri ve Fiyatı

Çift Açılır Kameraya Sahip Vivo V17 Pro Tanıtıldı; İşte Özellikleri ve Fiyatı


Vivo, geçtiğimiz günlerde tanıttığı NEX 3 adlı modeliyle ekran/gövde oranı konusunda rakip tanımadığını göstermişti. Şirket şimdi de Vivo V17 Pro adını verdiği yeni modeliyle ortaya çıktı. Vivo V17 Pro, çift açılır kamera mekanizması ile dikkatleri çekmeyi başardı.

Vivo V17 Pro Ne Gibi Özellikler Sunuyor?
6.44 inçlik Full HD+  Super AMOLED ekranla gelecek olan Vivo V17 Pro, çentiksiz bir ekrana sahip. Cihazın ekranının alt bölümüne bir parmak izi okuyucu yerleştirilmiş. 8GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı ile gelecek olan cihaz, gücünü Snapdragon 675 işlemcisinden alıyor.

Cihazın ön panelinde 32MP çözünürlük sunan bir ana kamera ve 8MP çözünürlüğe sahip 105 derece geniş açılı ikincil bir kamera yer alıyor. Bu da telefonun düşük ışıklı ortamlarda bile daha net özçekimler yapmasına olanak sağlıyor.

Cihazın arka panelinde ise 48MP çözünürlükte Sony IMX582, 13MP çözünürlük sunan telefoto ve 8MP çözünürlük sağlayan geniş açı özellikli bir kamera yer alıyor. Ayrıca 2MP çözünürlükte derinlik algılama sensörü görevini gören dördüncü bir kamera da arka paneldeki kameralara eşlik ediyor. Cihaz 4100 mAh kapasiteli bir bataryadan güç alıyor. 18W hızlı şarj desteği bulunan Vivo V17 Pro, kutusundan Android 9.1 Pie işletim sistemiyle çıkıyor.

Vivo V17 Pro'nun Fiyatı


Etkileyici özelliklere sahip olan Vivo'nun yeni akıllı telefonu Vivo V17 Pro, 420 dolar gibi bir fiyat etiketine sahip olacak.