Bankaların Eylül 2021 kredi faiz oranları! Ziraat Bankası, Halk Bank, Vakıfbank kredi faiz oranları ne kadar?

Bankaların güncel faiz oranlarında değişikliğe gidildi. Özellikle şu süreçte kredilere olan talep artış gösteriyorken, yeni yapılan değişiklikle birlikte bankaların faiz oranları da güncellendi. İşte size Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank gibi bankaların yeni faiz oranları!

Bankaların Eylül 2021 kredi faiz oranları! Ziraat Bankası, Halk Bank, Vakıfbank kredi faiz oranları ne kadar?

Krediye olan talepler azalma eğilimi yerine artış göstermeye devam ederken, faiz oranları da büyük merak konusu oldu. Bankaların yeni faiz oranları da belli oldu. Konut, ihtiyaç ya da taşıt kredisi almak isteyenler için bankaların kredi oranlarını derledik. En düşük faizle kredi çekmek isteyenler dikkat! İşte bankaların yeni kredi faizleri:

ZİRAAT BANKASI
Tüketici kredisi almak isteyenler için yüzde 1,59, konut kredisi isteyenler için yüzde 1,37 ve taşıt kredisi için yüzde 1,59 oranında faiz oranı uygulanacak.

HALKBANK
İhtiyaç kredisi isteyenler yüzde 1,63, taşıt kredisi yüzde 1,54 ve konut kredisi de yüzde 1,38 faiz oranıyla kredi çekebilecekler.

İŞ BANKASI
İhtiyaç kredisi almak isteyenler yüzde 1,60, taşıt kredisi yüzde 1,55 ve ev kredisi de yüzde 1,38 oranında faiz oranıyla verilecek.

TEB
İhtiyaç kredisi yüzde 1,59, taşıt kredisi yüzde 1,61 ve konut kredisi de yüzde 1,51 oranında faizle verilecek.

VAKIFBANK
İhtiyaç kredisi yüzde 1,59, konut kredisi yüzde 1,37 ve taşıt kredisi de yüzde 1,50 faiz oranı olacak şekilde belirlendi.

ING BANK
İhtiyaç kredisi yüzde 1,35, taşıt kredisi yüzde 1,59 ve konut kredisi de yüzde 1,49 faiz oranıyla veriliyor.

QNB FİNANSBANK
İhtiyaç kredisi yüzde 1,39, taşıt kredisi yüzde 1,79 ve konut kredisi yüzde 1,51 oranında veriliyor.