AK PARTİ ilçe başkan yardımcısından ekonomist Özgür Demirtaş'a tehdit gibi mesaj!

Yaptığı yorumlarla dikkat çeken Ekonomist Özgür Demirtaş, ekonomiyle ilgili Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımdan dolayı AK PARTİ Çankaya İlçe Başkan Yardımcısı tarafından sert sözlerle hedef alındı..

AK PARTİ ilçe başkan yardımcısından ekonomist Özgür Demirtaş'a tehdit gibi mesaj!

Ekonomi konusunda dikkat çeken eleştirilerde buluna  Ekonomist Özgür Demirtaş yine olay oldu. Özgür Demirtaş ekonomiyle ilgili Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımdan dolayı AK PARTİ Çankaya İlçe Başkan Yardımcısı tarafından şok eden bir mesajla hedef alındı..

Yurt gazetesinde yer alan habere göre: Ak Parti Çankaya İlçe Başkan Yardımcısı Kenan Aydın, Özgür Demirtaş'ın attığı "Londra Swap hareketi 2018’in kopyası. Oraya verilen TL yi kısarak sadece kısa dönemi kurtarırsınız, makyaj olur... Ama bilin ki yağmur yapıyor, o makyaj eninde sonunda akar..." tweetini hedef alarak Demirtaş'a yanıt verdi.. 

Konuyla ilgili Twitter paylaşımının altına yorum yazan AK PARTİ'li Aydın, Demirtaş'ın tweetinin altına "Ekonomi üzerinden operasyon çekmeye çalışanlara ve onlara çanak tutanlara bir çift sözümüz olacak; “Kurt kışı geçirir fakat yediği ayazı unutmaz” Sizin de bu yaptıklarınız yanınıza kâr kalmaz." şeklinde bir yorum bıraktı.

İşte O görüntüler

ozgur-demirtas.jpg