50 Puanla Devlet Memuru Olmanın Yolu Açıldı Yüzlerce Personel Alınacak

Kamu personeli alımı başlıyor - Devlet yüzü aşkın memur alımı yapacak, KPSS puanı olanlar bir an önce başvursun! Elli puanla atama yapılacak, bu kadrolardan iş bekleyenlere müjde! İstihdam için adım atıldı,

50 Puanla Devlet Memuru Olmanın Yolu Açıldı Yüzlerce Personel Alınacak

İŞKUR mutlu eden haber verdi, kamudan memur alımı sayfasından açılan ilanlar çok sevindirdi. Belediyeler ve başka kurumlar tarafından yapılacak olan memur alımlarında bazı ilanlarda elli puanla bile alım yapıldığı görüldü. 

Belediyeler ve Adalet Bakanlığı'ndan personel ilanı

İŞKUR'un sitesi üzerinden kamu memur alımı sayfasından ulaşılabilen ilanlarda detaylar ilgili dosyanın içerisinde yer alıyor. Zabıta'dan mühendise, muhasebeden hukuk müşavirliğine kadar alım yapılıyor. İlan yayınlayan İller Bankası ile Türk Akreditasyon Kurumu yanında Sivas'ın Şarkışla Belediyesi, Sivas'ın Akıncılar Belediyesi, Niğde'nin Yıldıztepe Belediyesi ve Niğde'nin Alay Belediyesi, Diyarbakır'ın Eğil Belediyesi, İstanbul'un Güngören Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, Kütahya'nın Gediz Belediyesi, Bilecik'in Osmaneli Belediyesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi,  Muğla'nın Marmaris Belediyesi personel alımı için ilan açarken Adalet Bakanlığı da toplamda 25 bilim insanı alacağını duyurdu. 

Güngören Belediyesi sınavlı zabıta alımı yapacak

İstanbul Güngören Belediyesi için  22 zabıta alım yapılacak. KPSS'den 70 puan şartı koşulan ilanda başvuru yapacak olan adayların hepsinden en az B sınıfı sürücü belgesi de isteniyor. Erkek ve kadın alımı yapacak olan İstanbul Güngören belediyesine erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyu şartı bulunuyor. Başvuracaklardan farklı eğitim derecesi istenirken herhangi bir ortaöğretim kurumundan lise veya dengi okul) mezun olma şartı ile üç kişi alma şartı dikkat çekti. Başvurular ise 

26 Temmuz 2021 ile 29 temmuz 2021 tarihleri arasında saat 16:00’ya kadar şahsen yapılabilecek.  Sınav şartı da olan ilanın sınav sonuçları da 1 Ağustos tarihinde belediyenin resmi internet sayfasından ilan edilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden rekor alım

Zabıta olmak isteyenler için Ankara Büyükşehir Belediyesi çok daha büyük bir ilan yayınladı. Toplamda 200 tane zabıta alacağını duyuran belediye, KPSS'nin P3 puan türü üzerinden 70 ve P93'ten de en az 60 puan şartı arıyor.