Adanalılar, Büyükşehir eğitmenleri eşliğinde her sabah Yoga yaparak rahatlıyorlar

Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından Adana’da sporun yaygınlaşması ve farklı spor dallarına ilginin artması için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Adanalılar, Büyükşehir eğitmenleri eşliğinde her sabah Yoga yaparak rahatlıyorlar

Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, Adana’da sporun yaygınlaşması ve farklı spor dallarına ilginin artması için çalışmalarını sürdürüyor.

Atatürk Parkı’nda profesyonel eğitmenler ile gerçekleştirilen Yoga pratik çalışmalarına her yaştan ve her kesimden çok sayıda vatandaş katıldı.

Adanalıların parklarda bulunan spor alanlarından özgür şekilde faydalanmasına imkan tanıyan Adana Büyükşehir Belediyesi, Yoga alanında yaptığı çalışma ile vatandaşların büyük beğenisini kazandı.

Atatürk Parkı’nda sabahın erken saatlerinde gerçekleştirilen Yoga pratiğinde; zihni sakinleştirerek başlayan çalışma, esneme hareketlerinin ardından Yoga pratiğiyle devam ediyor. Sıfırdan başlayarak her seviyeye uygun olacak şekilde yapılan çalışmalar, nefes egzersizleri, meditasyon ve Yoga pratiği şeklinde devam ediyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nce organize edilen eğitim çalışmasında görev yapan Yoga Eğitmeni Şehri Türkeri gözetiminde gerçekleşen Yoga pratikleri güne daha zinde başlamaya ve ruhsal dinginliğin artmasına katkı sağlıyor.

Adana’nın haziran ayına yakışır samimi sıcak ve enerjisi yüksek sabahlar için güzel kalplerle bir süredir bir araya geldiklerini söyleyen Türkeri. ”Nefes, zihin ve beden bütünlüğümüz ile var olan anda kalabilmek için yoga yapıyoruz. Kısa sürede çok sayıda katılımcıya ulaştık. Katılımcılar arasında her yaştan insan, ev hanımı, çalışan ve emekliler var. Yoga’ya ilgi duyan ve bizlere katılmak isteyen herkesi Atatürk Parkı’na davet ediyoruz” dedi

Atatürk Parkı’nda hafta içi her gün sabah saat 07.00 ile 08.00 arası gerçekleştirilen çalışmalara her seviyeden Yoga sever ve Yoga’yı deneyimlemek isteyen vatandaşlarımız katılabilecek. Bu uygulama ilerleyen süreçte şehrin diğer noktalarındaki parklarda da hayata geçirilecek.