Camdaki Kız'da Hayri etkisi! Rakiplerinin yanından rüzgar gibi geçti

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız, dün akşam rakiplerine fark ata ata zirveye oturdu. Hayri'nin dizide aktif rol almasıyla birlikte rakipler de korkuya kapılmaya başladı.

OGM Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği Kanal D dizisi Camdaki Kız, dün akşama damga vurmayı başardı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek bir hayat hikayesini kaleme aldığı Camdaki Kız kitabından uyarlanan dizi, rakiplerini epey zorladı.

Sezon finalinden bu yana merak edilen Hayri karakteri sonunda etkin rol almaya başladı. Cihangir Ceyhan'ın hayat verdiği Hayri'nin Nalan'a aşık olduğunu görmemek için kör olmak gerekiyor. Dizi bu şekilde hızlı ve akıcı devam ettiği sürece izleyiciler de bekleneni Camdaki Kız'a vermeye devam edecek.

CAMDAKİ KIZ TÜM KATEGORİLERDE BİRİNCİ OLDU

TRT1'in yeni dizisi Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı son iki haftadır totalde ilk sırayı alırken dün akşam zirveden düştü. Camdaki Kız 13. bölümüyle tüm kategorilerde birinci olarak rüzgar gibi esti. Hayri'nin diziye olan etkisi de reytinglerde büyük etkiye sebep oldu.

HAYRİ'NİN NALAN'A OLAN İLGİSİ DAHA DAHA DA DERİNLEŞECEK

Özellikle Sedat, Cana ve Nalan gerilimi de diziye büyük heyecan kattı. İlerleyen süreçte bu gerilim devam edecekken, Hayri'nin de Nalan'a olan ilgisi daha da derinleşecek. Üstelik Rafet Koroğlu da Hayri'yi şoförü olarak alarak, Nalan'a daha da yakın olmasına neden olacak. Son bölümde Sedat otelde kaldı ve Nalan da eşinin yanına gitmek istedi ve otel odasına girdi. Cana ise Nalan'dan önce Sedat'ın odasına girdi. Herkes Nalan'ın Cana ve Sedat'ı basacağını düşünüyordu ancak Sedat da Cana'nın odada olduğunu bilmiyordu. Sedat, Nalan ile yakınlaşacağı sırada Cana'yı fark etti ve dizi orada bitti. Önümüzdeki hafta bu gerilimden dizi kaldığı yerden devam edecek.

Medya Haberleri