Evlat edineceklerdi! Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra aşkı resmi olarak bitti

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile futbolcu Gökhan Çıra, evliliklerini bugün Beykoz Adliyesi'nde görülen boşanma davası ile tek celsede bitirdi. İhanet iddialarını yanıtlayan Ciğerci, "Öyle bir şey yok" açıklamasında bulundu.

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ve eşi eski futbolcu Gökhan Çıra'nın bir anda evliliklerini noktalayacakları haberi gündeme düştü. İkili anlaşmalı şekilde boşanacaklarını ve sorun yaşanmayacağını aktardı. Bugün Beykoz Adliyesi'nde boşanma davası görüldü ve tek celsede boşanma işlemi gerçekleşti.

İKİLİ ANLAŞMALI OLARAK MAL PAYLAŞIMI YAPACAK

İkili, evlat edinme heyecanı yaşarken bir anda boşanma kararının alınması herkesi şaşkına uğrattı. Gökhan Çıra'nın Ciğerci'yi aldattığı iddiaları gündemden düşmek bilmedi. Bodrum'da bulunan iki evi birer tane alacak şekilde bölüşecek olan Çıra ve Ciğerci, kozmetik şirketlerindeki ortaklıklarını sürdürecekler.

İHANET İDDİALARINA YANIT VERDİ

2.sayfaofficial Instagram sayfasından paylaşılan videoya göre, Çıra ile Ciğerci tek celsede anlaşmalı olarak boşandı ve çıkışta Ciğerci açıklamalarda bulundu. "Herkes için hayırlısı olsun" diyen Ciğerci, ihanet iddialarını da yanıtladı ve "Öyle bir şey yok" ifadelerini kullandı.

SELİN CİĞERCİ KİMDİR?

1984 yılında dünyaya gelen Selin Ciğerci, sosyal medyada ilk olarak "Bebek Okan" ismiyle ünlendi. Geçirdiği bir ameliyatla cinsiyetini değiştiren Selin Ciğerci, 2019 yılında da futbolcu Gökhan Çıra ile dünya evine girdi. İkili büyük bir aşk yaşadığını her fırsatta ifade etti ama geçtiğimiz aylarda Çıra hakkında çıkan aldatma iddiaları büyüyü bozdu.

Gündem Haberleri