Veda Mektubu'nun Alanur'u Nurgül Yeşilçay yeni imajı ile çok konuşulacak

Kanal D ekranında yayınlanan, başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Selim Bayraktar'ın paylaştığı Veda Mektubu dizisinin Alanur'u yeni bölümdeki stili ve kıyafetleriyle bir kez daha dikkatleri üzerine çekerek gündem oldu.

Veda Mektubu'nun Alanur'u Nurgül Yeşilçay yeni imajı ile çok konuşulacak

Kanal D ekranında yayınlanan, başrollerini Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Emre Kıvılcım, Rabia Soytürk ve Bennı Yıldırımlar'ın paylaştığı Most Production imzalı Veda Mektubu dizisi her geçen gün daha fazla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Veda Mektubu'nda zengin ve dominant bir karakteri canlandıran Nurgül Yeşilçay'ın her bölümde giydiği kıyafetleri beğeni toplamaya devam ediyor.

Medyatava'nın derlediği habere göre; Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği dizisi Veda Mektubu hikayesi ve başarılı oyunculukları ile olduğu kadar kıyafetleri ve stylingi ile de beğeni topluyor.

Rolü için kilo veren spor ve yoga yapan güzel oyuncu canlandırdığı karakter kadar giydiği kıyafetlerle de beğeni topluyor. İddialı kostümler ve aksesuarlar için farklı tasarımcılarla çalışılırken renk seçimleri ise Alanur'un burcu Akrep’e göre yapılıyor.

Kaynak: medyatava.com