HONOR Türkiye HONOR X9A dahil yeni cihazlarını tanıttı

Raffles İstanbul'da düzenlenen etkinlikte HONOR Türkiye, yeni HONOR X9A, Magic serisi, genel ürün grupları ve marka teknolojisini katılımcılara tanıtarak gelecek yatırımlarından ve planlarından bahsetti.

HONOR Türkiye HONOR X9A dahil yeni cihazlarını tanıttı

HONOR Türkiye Ülke Müdürü Jeffrey Sunjingfei, HONOR Türkiye Kurumsal İletişim ve PR Müdürü Çınar Turhan ve HONOR Türkiye Eğitim Müdürü Kadir Çolpan'ın sunum yaptığı etkinlikte markanın misyonu, stratejileri ve büyüme hedefleri hakkında bilgi verildi.

HONOR Türkiye Ülke Müdürü Jeffrey Sunjingfei; "Sadece 2,5 yıl önce bağımsızlığını kazanmış bir marka olarak globalde çok hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyoruz. Kullanıcılara sunduğumuz yeni ürünlere olan yüksek talep doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Küresel pazarda yakaladığımız bu başarıyı Türkiye pazarında da sürdürmek istiyoruz. Türkiye pazarındaki model sayımızı her geçen gün çeşitlendirerek 3 yıl içinde pazar payımızı önemli ölçüde artırmayı ve Türkiye'de en çok tercih edilen 3 marka arasında yer almayı hedefliyoruz."

HONOR ekosistemine ait birçok ürünün yer aldığı etkinlikte, üst seviye ürün grubuna ait Magic serisi de katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Etkinlikte; firmanın yeni modellerinden HONOR X9a'nın sağlamlığına da vurgu yapıldı. HONOR Türkiye Kurumsal İletişim ve PR Müdürü Çınar Turhan, X9a'nın ekran dayanıklılığını tüm konukların önünde bir düşme testiyle gösterdi. HONOR'un Xi'an laboratuvarında geliştirilen X9a, ekran presleme testi, düşürme testi, yazılım kararlılık testi gibi 20'den fazla kalite testinden geçmiş bir model. HONOR, tüm bu testlerden başarıyla geçen X9a'nın kalitesine duyduğu güvenle 14 Mayıs 2023 tarihine kadar satın alınan cihazlarda 180 gün ücretsiz ekran değişim garantisi sunuyor.